Liikkujan kasvisruokavalio

Jussi Riekki

Tuotekoodi: 9789527196106
Liikkujan-kasvisruokavalio-9789527196106-1.jpg
27,90 €
Toimituskulut alk. 5,99 €Nouto Helsingin myymälästä: 5,00 €
 Lisää ostoskoriin
Käytännön opas vegeurheilijoille.


Kasvissyönnin suosio on kasvussa Suomessa ja muualla maailmassa. Tänä päivänä yhä useampi pohtii ruokavalintojensa ympäristövaikutuksia. Urheilijat ja treenaajat eivät tee tässä poikkeusta. Kasvissyöntiin liittyy kuitenkin edelleen monia uskomuksia ja epäilyksiä. Mistä saan proteiinia? Menetänkö kovalla työllä hankitut lihakset? Pystynkö suoriutumaan ja palautumaan optimaalisesti? Liikkujan kasvisruokavalio -kirja vastaa kaikkiin näihin kysymyksiin!

Lukuisat vegaaniurheilijat ovat osoittaneet, että lajissa kuin lajissa voi menestyä kasvisruuan voimalla. Tutkimusten mukaan kasvikunnan tuotteisiin perustuva ruokavalio ei ole ainoastaan riittävä, vaan monesti jopa terveellisempi vaihtoehto kuin sekaruokavalio. 

Liikkujan kasvisruokavalio -kirja on omiaan myös ravintovalmentajille, personal trainereille ja muille ammattilaisille, jotka työskentelevät ihmisten elintapojen ja terveyden parissa. Jussi Riekki työskentelee Suomen suurimmassa personal trainereita ja ravintovalmentajia kouluttavassa organisaatiossa, Trainer4Youssa. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus kasvissyönnin ja treenaamisen yhteensovittamisesta. Päätyönsä ohessa Jussi tekee ravintovalmennuksia ja vapaaehtoistoimintaa.

Sidottu.
s. 192
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Asiakaspalvelu
verkkokauppa@vegekauppa.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 14,50 €
Nouto Helsingin myymälästä 5,00 €
Nouto Turun myymälästä 0,00 €
Nouto Tampereen myymälästä 5,00 €
Green Courier kotiinkuljetus 12,50 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 100,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,99 €
Nouto Matkahuollosta 5,99 €
Nouto Postista 5,99 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,99 €