Vivo Life Perform Acai & Blueberry

Tuotekoodi: 763846237732
Vivo Life
Vivo-Life-Perform-Acai---Blueberry-763846237732-1.png
46,95 €
51,59 € / kg
Toimituskulut alk. 5,99 €Nouto Helsingin myymälästä: 5,00 €
 Lisää ostoskoriin
Vegaaninen proteiinijauhe makuna acai & mustikka.


Vivo Life Perform Acai & Blueberry on hyvänmakuinen ja helposti sekoittuva proteiinijauhe, joka sisältää 71g/100g hyvälaatuista kasviproteiinia. Perform-proteiinijauheet sisältävät kaikki välttämättömät aminohapot.
Myös vegaanikehonrakentaja Jon Venus suosittelee!

Vivo Life Perform on vegaaninen, maidoton, GMO-vapaa, luomu, gluteeniton, raaka, soijaton ja paleoruokavalioon sopiva.

Käyttöohje

Lisää yksi annosmitallinen Performia blenderiin tai sheikkeriin vähintään 250 ml nesteen kanssa. Suosittelemme vettä tai kasvimaitoja, kuten soija- tai kauramaitoa. Mikäli et voi tai halua käyttää soijaa tai kauraa, voit käyttää niiden sijaan esimerkiksi kookosmaitoa tai pähkinämaitoja. Voit lisätä myös muita aineita mielesi mukaan. Kokeile vaikka hedelmiä, marjoja tai pähkinöitä.

Tietoja

Yhdessä annosmitallisessa 25 grammaa raakaa kasviproteiinia, ja se sisältää myös 6300 milligrammaa haaraketjuisia aminohappoja suhteessa 2:1:1 (leusiini, isoleusiini ja valiini). Perform Raw Cacaon aminohappokoostumus on ns. täydellinen, eli se sisältää myös kaikki välttämättömät aminohapot.

Perform proteiinien avulla voit treenata täysillä ja palautua nopeasti. Perform proteiineihin on lisätty himalajansuolaa ja betaiinihydrokloridia. Himalajansuolasta saatava natrium on tärkeä soluillemme ja auttaa ravinteita pilkkoutumaan sekä imeytymään elimistöömme. Betaiinista kerätty hydrokloridi (HCl) on vatsassamme syntyvä happo, joka edesauttaa ravinteita pilkkoutumaan ja imeytymään elimistöömme. Perform proteiineihin on lisätty myös entsyymejä auttamaan ravinteiden pilkkomisessa ja niiden imeytymisessä elimistöön.

Kurkumauute sisältää runsaasti kurkumiinia, joka on antioksidantti. Antioksidantit suojaavat elimistöämme vapailta radikaaleilta (1,2). Kurkumiini myös edesauttaa elimistön omien antioksidanttisten entsyymien toimintaa (3, 4, 5). Kurkumiinilla on lisäksi anti-inflammatorisia ominaisuuksia (6), eli se auttaa elimistöä suojautumaan tulehduksilta ja vammoilta molekyylitasolla (7, 8, 9). Tämä auttaa sinua palautumaan treenistäsi paremmin. fermentoitu keltainen herneproteiini, kylmäpuristettu hamppuproteiini, L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, pakastekuivattu acai-marja, pakastekuivattu mustikka, pakastekuivattu punajuurijauhe, luontainen mustikka-aromi, himalajansuola, konjac-kuitu, kurkumauute, papaiini, inkivääriuute, piparmintun lehdet, fenkolinsiemenet, stevioliglykosidit. Valmistaja: Vivo Life, Iso-Britannia fermentoitu keltainen herneproteiini, kylmäpuristettu hamppuproteiini, L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, pakastekuivattu acai-marja, pakastekuivattu mustikka, pakastekuivattu punajuurijauhe, luontainen mustikka-aromi, himalajansuola, konjac-kuitu, kurkumauute, papaiini, inkivääriuute, piparmintun lehdet, fenkolinsiemenet, stevioliglykosidit. Valmistaja: Vivo Life, Iso-BritanniaAinesosat: fermentoitu keltainen herneproteiini, kylmäpuristettu hamppuproteiini, L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, pakastekuivattu acai-marja, pakastekuivattu mustikka, pakastekuivattu punajuurijauhe, luontainen mustikka-aromi, himalajansuola, konjac-kuitu, kurkumauute, papaiini, inkivääriuute, piparmintun lehdet, fenkolinsiemenet, stevioliglykosidit.

Valmistaja: Vivo Life, Iso-Britannia
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@vegekauppa.fi
Lisätiedot
  • Paino: 0.91 kg
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 14,50 €
Nouto Helsingin myymälästä 5,00 €
Nouto Turun myymälästä 0,00 €
Nouto Tampereen myymälästä 5,00 €
Green Courier kotiinkuljetus 12,50 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 100,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,99 €
Nouto Matkahuollosta 5,99 €
Nouto Postista 5,99 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,99 €