Info

Vegekaupan arvot

Vegekauppa on edullinen

Tavoitteemme on, ettei kenelläkään eettisen kasvisruoan syöminen ole rahasta kiinni. Maahantuomme itse suuren osan tuotteistamme, joten voimme pitää hinnat kilpailukykyisinä. Emme myöskään hinnoittele tuotteisiimme ylimääräisiä katteita. Pyrimme siihen, että hinnat ovat kaikille edullisia.

Vegekauppa on eettinen

Myymme Vegekaupassa ainoastaan vegaanisia eli kokonaan kasviperäisiä tuotteita. Valikoimissamme on paljon myös luomutuotteita. Valikoimme tavarantoimittajammekin tarkasti ja tilaamme suuren osan tuotteistamme kokonaan vegaanisista tukuista tai muuten eettisiltä tavarantoimittajilta.

Vegekaupan kaikki kosmetiikka ja kodin pesuaineet ovat tietysti eläimillä testaamattomia.

Vegekauppa on laadukas

Kaikki tuotteemme ovat toimivaksi testattuja eikä niitä kaupata tyhjillä markkinointipuheilla. Vegekaupassa emme myy huuhaata. Tule tutustumaan valikoimaamme. Saat herkulliset tuotteet parhaaseen hintaan ja hyvät neuvot kaupan päälle!

Historia

Vegekaupan tarina alkoi vuonna 2009 vegetukku.fi-nimisenä verkkokauppana, jonka kautta tilaukset lähtivät postipaketteina asiakkaille. Ensimmäinen Vegekauppa-nimeä kantava vähittäismyymälä puolestaan avautui Turkuun 8.4.2011. Uudet, isommat tilat Turun myymälä sai Forum-korttelista vuonna 2015. Samana vuonna avattiin myös Helsingin Vegekauppa ja vuotta myöhemmin (sittemmin toimintansa lopettanut) Tampereen myymälä.