ArvotVegekauppa on edullinen
Tavoitteemme on, ettei kenelläkään eettisen kasvisruoan syöminen ole rahasta kiinni. Maahantuomme itse suuren osan tuotteistamme, joten voimme pitää hinnat kilpailukykyisinä. Pyrimme ostamaan tuotteemme mahdollisimman läheltä alkulähdettä, jolloin toimitusketju on lyhyempi ja kulut jäävät pienemmiksi. Emme myöskään hinnoittele tuotteisiimme ylimääräisiä katteita. Pyrimme siihen, että hinnat ovat kaikille edullisia. Tämän vuoksi meillä ei myöskään ole kanta-asiakasohjelmia, sillä niiden aiheuttamat kustannukset on lisättävä tuotteiden hintoihin.

Vegekauppa on eettinen
Myymme Vegekaupassa ainoastaan vegaanisia, eli kokonaan kasviperäisiä tuotteita. Kiinnitämme huomiota koko tuotantoketjun eettisyyteen ja sen takia pyrimme pitämään valikoimissamme myös mahdollisimman paljon luomutuotteita sekä Reilun kaupan ehdoin tuotettuja elintarvikkeita. Valikoimme tavarantoimittajammekin tarkasti ja tilaamme suuren osan tuotteistamme kokonaan vegaanisista tukuista tai muuten eettisiltä tavarantoimittajilta. Tiesithän, että kasvisruokaa syömällä säästät myös vettä ja vähennät tuottamiasi hiilidioksidipäästöjä?

Vegekaupan kaikki kosmetiikka ja kodin pesuaineet ovat tietysti eläimillä testaamattomia.

Myymiemme tuotteiden eettisyystavoitteiden lisäksi olemme pyrkineet hankkimaan myymälöihimme vain aikaa kestäviä kalusteita, joista suurimman osan olemme hankkineet käytettynä. Näin vähennämme jätteiden määrää ja kulutusta. Pyrimme käyttämään mahdollisimman vähän saastuttavia kuljetusmuotoja, ja tilaamaan tavaroita kerralla suuria määriä, mikä vähentää ympäristökuormitusta per kuljetettava tuote. Verkkokauppamme paketitkin pakataan pääosin kierrätysmateriaaleihin.

Vegekauppa on laadukas
Kaikki tuotteemme ovat toimivaksi testattuja eikä niitä kaupata tyhjillä markkinointipuheilla. Vegekaupassa emme myy huuhaata. Myymälöidemme henkilökunta tuntee vegaanisen ruoan kuin omat taskunsa. Tutkitun tiedon lisääntyessä muokkaamme myös tuotevalikoimaamme uuden tiedon valossa. Tule rohkeasti tutustumaan valikoimaamme. Saat herkulliset tuotteet parhaaseen hintaan ja hyvät neuvot kaupan päälle!