Toimitus- ja maksutavat

TOIMITUSTAVAT

Postituspäivämme ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai. Poikkeuksista (esim. juhlapyhät) ilmoitamme erikseen.

Nouto Vegekaupasta

Nouto Turusta 0 €

Voit noutaa tilauksesi Turun Vegekaupasta Forum-korttelista osoitteesta Kauppiaskatu 4, 20100 Turku. Tilauksesi on noudettavissa viimeistään tilausta seuraavana päivänä, jos kaikkia tuotteita on varastossa. Saat siitä erikseen ilmoituksen sähköpostitse.

Nouto Helsingistä 5,00 €

Voit noutaa paketin myös Helsingin Vegekaupasta osoitteesta Helsinginkatu 16. Saat myymälästä erikseen ilmoituksen tekstiviestinä tai sähköpostitse, kun pakettisi on noudettavissa.

Matkahuolto

Lähellä-paketti 4,99 €

Paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään tai vastaanottajan valitsemaan Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset, joita on 1 200 kautta maan).

Paketin maksimipaino on 35 kg. Yli 30 kg painavia tai erittäin suuria lähetyksiä, joiden tilavuus on yli 0,5 m3, ei voida toimittaa Keskon pisteisiin, vaan ne ohjataan noudettaviksi lähimmältä Matkahuollon asemalta tai asiamiespisteestä. Myöskään R-kioskit eivät pysty vastaanottamaan tilavuudeltaan yli 0,5 m3 kokoisia lähetyksiä. 

Matkahuollon kotiinkuljetus (Kotijakelu) 14,90 €

Matkahuollon Kotijakelun avulla saat paketin kotiovellesi kaikkialla Suomessa. Jakeluaika sovitaan tekstiviestitse. Paketti jaetaan jakeluajan sopimista seuraavana arkipäivänä.

MAKSUTAVAT

Klarna Checkout

Meillä voit maksaa helposti ja turvallisesti Klarnalla (lasku, erämaksu tai tili). Sinun ei tarvitse maksaa ennen kuin olet vastaanottanut tilauksesi, eikä kirjoittaa kortin numeroa tai salasanaa ostoksia tehdessäsi.

Klarna lasku

    • Turvallinen ja helppo maksutapa
    • Saat tilaamasi tuotteet heti ennen maksua
    • Maksuaikaa 14 vuorokautta
    • Saat laskun sähköpostiisi, kun tilaus on toimitettu

Yrityksille Klarna tarjoaa 30 päivän laskun ja korttimaksut.

Mikäli sinulla on kysyttävää liittyen tilauksen maksamiseen, pyydämme sinua olemaan yhteydessä Klarnan asiakaspalveluun: puh. 09 425 99 771. Voit myös asioida Klarnan kanssa lataamalla Klarnan mobiilisovelluksen täältä tai heidän verkkosivuillaan chat-palvelun välityksellä.

Verkkopankki tai korttimaksu

Voit maksaa myös alla olevien pankkien verkkopalveluissa sekä luotto- tai maksukortilla.