Toimitus- ja maksutavat

TOIMITUSTAVAT

Postituspäivämme ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai. Poikkeuksista (esim. juhlapyhät) ilmoitamme tarvittaessa erikseen; pääsääntöisesti arkipyhille osuvat postituspäivät siirtyvät yhdellä päivällä.

Matkahuolto

Lähellä-paketti 4,99 €

Paketti kuljetetaan vastaanottajan valitsemaan Matkahuollon palvelupisteeseen. Mikäli noutopistettä ei ole valittu, toimitetaan paketti vastaanottajan osoitetta lähimpään palvelupisteeseen.

Paketin maksimipaino on 30 kg. Erittäin suuria lähetyksiä, joiden tilavuus on yli 0,5 m3, ei voida toimittaa Keskon pisteisiin, vaan ne ohjataan noudettaviksi lähimmältä Matkahuollon asemalta tai asiamiespisteestä. Myöskään R-kioskit eivät pysty vastaanottamaan tilavuudeltaan yli 0,5 m3 kokoisia lähetyksiä. 

Matkahuollon kotiinkuljetus (Kotijakelu) 14,90 €

Matkahuollon Kotijakelun avulla saat paketin kotiovellesi kaikkialla Suomessa. Jakeluaika sovitaan tekstiviestitse suoraan Matkahuollon kanssa. Paketti jaetaan jakeluajan sopimista seuraavana arkipäivänä.

Nouto

Nouto Turun Forum-korttelista Leipomo Grynistä 0 €

(Noutopistekokeilu asiakkaiden toiveesta.) Voit noutaa tilauksesi Turun Forum-korttelista Leipomo Grynistä osoitteesta Kauppiaskatu 4, 20100 Turku. Tilaukset toimitetaan noutopisteelle Gryniin kerran viikossa keskiviikkoisin ja ne ovat noudettavissa saman viikon lauantaihin saakka Grynin aukioloaikojen mukaisesti. Saat siitä erikseen ilmoituksen sähköpostitse. Huomioithan, että noutopistekokeilu on tarkoitettu kuluttaja-asiakkaille ja kohtuullisen kokoisille tilauksille. Emme valitettavasti voi toimittaa suuria tilauksia (esim. suuria laatikoita tai useiden kymmenien kilojen painoisia tilauksia) noutopisteelle.

MAKSUTAVAT

Klarna Checkout

Meillä voit maksaa helposti ja turvallisesti Klarnalla (lasku, erämaksu tai tili). Sinun ei tarvitse maksaa ennen kuin olet vastaanottanut tilauksesi, eikä kirjoittaa kortin numeroa tai salasanaa ostoksia tehdessäsi.

Klarna lasku

    • Turvallinen ja helppo maksutapa
    • Saat tilaamasi tuotteet heti ennen maksua
    • Maksuaikaa 14 vuorokautta
    • Saat laskun sähköpostiisi, kun tilaus on toimitettu

Yrityksille Klarna tarjoaa 30 päivän laskun ja korttimaksut.

Mikäli sinulla on kysyttävää liittyen tilauksen maksamiseen, pyydämme sinua olemaan yhteydessä Klarnan asiakaspalveluun: puh. 09 425 99 771. Voit myös asioida Klarnan kanssa lataamalla Klarnan mobiilisovelluksen täältä tai heidän verkkosivuillaan chat-palvelun välityksellä.

Verkkopankki tai korttimaksu

Voit maksaa myös alla olevien pankkien verkkopalveluissa sekä luotto- tai maksukortilla.