Kuvaus
Luomuviljellystä espanjalaisesta valkosipulista pitkän luonnollisen fermentoinnin eli hapattamisen tuloksena valmistunut musta valkosipuli. Kontrolloidussa lämpötilassa ja kosteudessa yli 40 päivää kestävä fermentointi lisää valkosipuliin makeutta ja poistaa valkosipulin luonnollisen kitkeryyden. Koostumukseltaan pehmeän mustan valkosipulin maussa on valkosipulin aromeja ja hieman lakritsin makua.
Käytetään sellaisenaan tai valmistettuna. Soseutuu helposti vesitilkkaan.
Ainesosat: valkosipuli*
*=luomu
Ravintosisältö / 100 g:
Energiaa 911 kJ / 218 kcal
Rasvaa 0 g
Hiilihydraatteja 45 g
/josta sokereita 30 g
Ravintokuitua 3 g
Proteiinia 9,5 g
Suolaa 0,025 g
Alkuperämaa: Espanja
Valmistaja: Aduki Oy, Suomi