Kuvaus
Luomuviljellystä ja GMO-vapaasta soijasta valmistettu vaalea soijarouhe sopii kaikkeen ruuanlaittoon. Se on erinomainen esimerkiksi pataruokiin, kastikkeisiin ja laatikoihin. Soijarouheella voi helposti korvata jauhelihan.
Käyttö: Liota 10-15 min mausteliemessä ja paista. Voit myös lisätä soijarouheen suoraan pannulle, lisätä nestettä vähän kerrallaan ja paistaa sitten.
Ainesosat: soijapapu*
*=luomu
Pakattu tilassa, jossa käsitellään myös pähkinöitä ja siemeniä.
Ravintosisältö / 100 g:
Energiaa 1478 kJ / 352 kcal
Rasvaa 7,5 g
/josta tyydyttynyttä 1,2 g
Hiilihydraatteja 14 g
/josta sokereita 7,7 g
Proteiinia 50 g
Ravintokuitua 14 g
Suolaa 0,03 g
Alkuperämaa: Ranska
Valmistaja: Aduki, Suomi