Kuvaus
Foodinin Wild blueberry -raakasuklaa on yhdistelmä suomalaista villimustikkaa ja samettista maitosuklaamaista raakasuklaata. Kaakaopitoisuus 54%.
Raakasuklaat tehdään Foodinin Vaajakosken tehtaalla käsityönä nimensä mukaisesti raaoista, Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopavuista, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla. Suklaat ovat vegaanisia, eivätkä ne sisällä lainkaan säilöntä- tai lisäaineita. Raakasuklaiden valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matala, alle 42 asteen lämpötila varmistaa, että kaakaopavun ravinteet säilyvät paremmin.
Ainesosat: kaakaopapu*, kookossokeri*, villi mustikka* (Suomi), kaakaovoi*, kookoshiutale*
*=luomu
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä), mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Ravintosisältö / 100 g:
Energiaa 1956 kJ / 468 kcal
Rasvaa 35 g
/josta tyydyttynyttä 22 g
Hiilihydraatteja 31 g
/josta sokereita 28 g
Proteiinia 7 g
Suolaa 0 g
Valmistaja: Foodin, Suomi
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.