Kuvaus
Adukin luomuviljellyt maissinjyvät popcornin valmistukseen. Mausta suolalla tai kokeile rohkeasti erilaisia mausteyhdistelmiä! Myös ravintohiivahiutale on erinomainen popcornmauste!
Käyttö:
1. Kaada kattilaan esimerkiksi oliivi- tai rypsiöljyä sen verran, että kattilan pohja peittyy. Laita levy päälle ja odota, että öljy kuumenenee.
2. Siirrä kattila pois levyltä ja pienennä lämpötilaa hieman.
3. Kaada kattilaan maissinjyviä sen verran, että kattilan pohja peittyy. Laita kansi päälle. Siirrä kattila takaisin levylle.
4. Kun jyvät alkavat poksahdella, heiluta kattilaan kannesta kiinni pitäen. Näin varmistat, että kaikki jyvät osuvat kuumaan öljyyn eivätkä pala pohjaan.
5. Jatka heiluttelua kunnes poksahteluväli on noin 1-2 sekuntia. Ota kattila liedeltä.
6. Mausta erillisessä kulhossa esimerkiksi merisuolalla tai kokeile rohkeasti erilaisia mausteita.
Aineosat: maissi*
*=luomu
Pakattu tilassa, jossa käsitellään pähkinöitä, siemeniä ja soijaa.
Ravintosisältö / 100g:
Energiaa 1575 kJ / 375 kcal
Rasvaa 4,3 g
Hiilihydraatteja 6,1 g
Proteiinia 11 g
Ravintokuitua 13 g
Suolaa 0,01 g
Alkuperämaa: Unkari
Valmistaja: Aduki, Suomi
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.