Kuvaus
Herkullinen punainen linssifusilli valmistuu käden käänteessä: keittoaika vain 4 minuuttia! Runsaskuituinen, proteiinipitoinen ja gluteeniton vaihtoehto perinteiselle pastalle.
Valmistus: Laita pasta kiehuvaan veteen, kypsennä 4 minuuttia. Älä sekoita. Huuhtele pasta nopeasti kylmällä vedellä, jotta siitä ei tule ylikypsää.
Ainesosat: punainen linssijauho*
*=luomu
Ravintosisältö / 100 g:
Energiaa 1508 kJ / 357 kcal
Proteiinia 26 g
Rasvaa 1,8 g
/josta tyydyttynyttä 0,4 g
Hiilihydraatteja 54,3 g
/josta sokereita 2 g
Ravintokuitua 19,5 g
Suolaa 0,01 g
Alkuperämaa: Ranska
Valmistaja: Oy Makrobios Ab, Tammisaari
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.