Kuvaus
Hirssi on viljatuotteiden tapaan käytettävä ravintorikas siemen, joka sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon. Hirssi sisältää runsaasti mm. rautaa ja magnesiumia.
Hirssi soveltuu erityisen hyvin herkullisen hirssipuuron valmistamiseen, kasvispihvien sidosaineeksi sekä lisukkeeksi.
Käyttö: Huuhdo hirssi ennen valmistamista. Keitä noin 25 minuuttia. 1 osa hirssiä/ 3 osaa vettä.
Ainesosat: kuorittu kokonainen hirssi*
*=luomu
Ravintosisältö / 100g:
Energiaa 1582 kJ / 378 kcal
Proteiinia 11,2 g
Rasvaa 4,2 g
Hiilihydraatteja 71 g
Ravintokuitua 8,5 g
Suolaa 0,0125 g
Alkuperämaa: Kiina, Ukraina
Valmistaja: Aduki, Suomi
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.