Vivo Life Perform Raw Cacao 14 ann.

28,95 

Vivo Life

Kaakaon makuinen raaka vegaaninen proteiinijauhe. Uusi, pienempi pakkauskoko!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5060572520226 Osasto: Avainsana tuotteelle Brand:

Kuvaus

Vivo Life Perform Raw Cacao on hyvänmakuinen ja helposti sekoittuva proteiinijauhe, joka sisältää 67g/100g hyvälaatuista kasviproteiinia. Perform-proteiinijauheet sisältävät kaikki välttämättömät aminohapot.

Vivo Life Perform on vegaaninen, maidoton, GMO-vapaa, luomu, gluteeniton, raaka, soijaton ja paleo.

Käyttöohje

Lisää yksi annosmitallinen Performia blenderiin tai sheikkeriin vähintään 300 ml nesteen kanssa. Suosittelemme vettä tai kasvimaitoja, kuten soija- tai kauramaitoa. Mikäli et voi tai halua käyttää soijaa tai kauraa, voit käyttää niiden sijaan esimerkiksi kookosmaitoa tai pähkinämaitoja. Voit lisätä myös muita aineita mielesi mukaan. Kokeile vaikka hedelmiä, marjoja tai pähkinöitä.

Tietoja

Yhdessä annosmitallisessa 25 grammaa raakaa kasviproteiinia, ja se sisältää myös 6300 milligrammaa haaraketjuisia aminohappoja suhteessa 2:1:1 (leusiini, isoleusiini ja valiini). Perform Raw Cacaon aminohappokoostumus on ns. täydellinen, eli se sisältää myös kaikki välttämättömät aminohapot.

Perform-proteiinien avulla voit treenata täysillä ja palautua nopeasti. Perform-proteiineihin on lisätty himalajansuolaa ja betaiinihydrokloridia. Himalajansuolasta saatava natrium on tärkeä soluillemme ja auttaa ravinteita pilkkoutumaan sekä imeytymään elimistöömme. Betaiinista kerätty hydrokloridi (HCl) on vatsassamme syntyvä happo, joka edesauttaa ravinteita pilkkoutumaan ja imeytymään elimistöömme. Perform-proteiineihin on lisätty myös entsyymejä auttamaan ravinteiden pilkkomisessa ja niiden imeytymisessä elimistöön.

Kurkumauute sisältää runsaasti kurkumiinia, joka on antioksidantti. Antioksidantit suojaavat elimistöämme vapailta radikaaleilta (1,2). Kurkumiini myös edesauttaa elimistön omien antioksidanttisten entsyymien toimintaa (3, 4, 5). Kurkumiinilla on lisäksi anti-inflammatorisia ominaisuuksia (6), eli se auttaa elimistöä suojautumaan tulehduksilta ja vammoilta molekyylitasolla (7, 8, 9). Tämä auttaa sinua palautumaan treenistäsi paremmin.

Ainesosat: fermentoitu herneproteiini, kylmäpuristettu hamppuproteiini, kasvipohjainen BCAA-lisä (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini), raakakaakaojauhe, luontainen suklaa-aromi, luontainen vanilja-aromi, konjac-kuitu, reishi-sienijauhe (15:1 uute, 30% polysakkarideja), himalajansuola, kurkumauute (95% kurkuminoideja), stevioliglykosidit, papaiini, inkivääriuute, piparmintun lehti, fenkolinsiemen. 

Lisätiedot

Ravintoarvot

Per 100g

Per annos (38 g)

Energia (kcal)

366

139

Proteiinit (g)

67

25

Hiilihydraatit (g)

12,4

4,71

joista sokereita (g)

1

0,38

Rasvaa (g)

4,2

1,6

joista tyydyttyneitä (g)

1,3

0,5

Suolaa (g)

2,79

1,06

Ravintokuitu (g)

9,4

3,57

Paino 0.532000005245209 kg