Kuvaus
Green Javan Rendang on aromaattinen ja mausteinen, karamellisoitu pataruoka. Java Kitchenin suomalaisista raaka-aineista valmistetulla rendang-tahnalla valmistat aitoa indonesialaista rendangia. Tahna sopii erinomaisesti tempe- ja perunapohjaiseen rendangiin. Tahna on luontaisesti gluteeniton ja lisäaineeton ja se on valmistettu Suomessa. Tahna sopii erinomaisesti ruoan valmistukseen korostamaan sekä parantamaan muita makuja.
Säilytys huoneenlämmössä. Avattu pakkaus säilytetään jääkaapissa.
Ainesosat: salottisipuli*, valkosipuli, punainen paprika*, kookoshuitale, sitruunaruoho, galangal, inkivääri, kurkuma, ryppylimetin lehti, rypsiöljy*, laakerinlehti, bankulpähkinä, kaneli, muskottipähkinä, tähtianis, valkopippuri, korianteri, kumina, neilikka, kardemumma*
* = suomalainen raaka-aine
Ravintosisältö / 100 g:
Energiaa 2380 kJ / 578 kcal
Rasvaa 61 g
/josta tyydyttynyttä 7 g
Hiilihydraatteja 5 g
/josta sokereita 3 g
Kuitua 2 g
Proteiinia 1 g
Suolaa 0,05 g
Valmistaja: JK Alho, Turku, Suomi
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.