Kuvaus
Macadamia- eli australianpähkinä on herkullisen rasvainen, maultaan miedon kermainen pähkinä. Macadamiat sopivat naposteltavaksi sellaisenaan sekä leivontaan ja ruoanlaittoon. Kokeile esimerkiksi macadamiamaidon valmistamista tai lisää myslin sekaan!
Suosittelemme liottamaan pähkinöitä vähintään neljän tunnin ajan huoneenlämpöisessä vedessä ennen nauttimista; liottaminen tekee pähkinöistä helpommin sulavia sekä mineraaleista ja kivennäisaineista paremmin imeytyviä.
Ainesosat: macadamiapähkinä*
*=luomu
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä), mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Ravintosisältö / 100 g:
Energiaa 3102 kJ / 741 kcal
Rasvaa 75,8 g
/josta tyydyttynyttä g
Hiilihydraatteja 5,6 g
/josta sokereita g
Proteiinia 7,9 g
Ravintokuitua 8,6 g
Alkuperämaa: Kenia
Valmistaja: Foodin, Suomi
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.