Kuvaus
Täyteläisen pehmeä ja makea valkosuklaamansikka on ihastuttava herkku jo sellaisenaan, mutta sitä voi hyödyntää monipuolisesti myös leivonnassa ja jälkiruokien valmistuksessa! Suklaamansikoita voi lisätä esimerkiksi leivonnaisiin, ja niitä voi käyttää jälkiruoka-annosten viimeistelyyn ja koristeluun.
Ainesosat: valkosuklaa* 90% (raakaruokosokeri*, kaakaovoi*, kookosmaitojauhe*, merisuola), mansikka* 10*%.
*= luomu
Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä), mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Ravintosisältö / 100 g:
Energiaa 2474kJ / 592 kcal
Rasvaa 40,1 g
/josta tyydyttynyttä 24,4 g
Hiilihydraatteja 54,3 g
/josta sokereita 50,2 g
Proteiinia 1,7 g
Suolaa 0,29 g
Valmistaja: Foodin, Suomi