Gaarna pyykinpesujauhe merituuli 1 kg

13,49 

Miedosti hajustettu, riittoisa ja tehokas pyykinpesujauhe.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6429830069362 Osasto: Brand:

Kuvaus

Asiakkaiden toivomuksesta Vegekaupalta on saatavilla nyt myös jauhemaista pyykinpesuainetta! Tehokas, riittoisa ja miedosti hajustettu pyykinpesuaine.

Kotimainen Gaarna on ekopesuaineita valmistava yritys, jonka kaikki tuotteet ovat vegaanisia, ekologisia ja eläinkokeettomia. Pientuotantona valmistettujen ekopesuaineiden valmistus kuluttaa vain vähän energiaa ja tuotannon hukkaprosentti on lähellä nollaa. Gaarnan tuotteilla on Avainlippu.

Annostelu: 1 rkl per 5 kg koneellinen. 1 kg pesuainetta riittää n. 70 pesukertaan. (Käytä annosteluun vaikkapa Gaarnan bambuista mittaa!)

Käyttöohje: Käytä kirjo- ja valkopyykille. Annostele ohjeen mukaisesti. Noudata aina vaatteiden pesuohjeita. Annostele pesuaine suoraan pesukoneen annostelulokeroon tai pesupalloon pyykin päälle. Älä jätä pesupalloa koneeseen kuivausohjelman ajaksi. Pesuaine sopii käytettäväksi kaikissa lämpötiloissa.

Varoitus: Ärsyttää silmiä. Saattaa kuivattaa ihoa. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos pesuainetta joutuu silmiin, huuhdo huolellisesti. Poista piilolinssit jos sen voi tehdä helposti, jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu, hakeudu lääkäriin. Käytä tuotetta vain sen alkuperäiseen tarkoitukseen.

Valmistusaineet: Gaarna-pyykkisaippuaraaste*, pesusooda (Sodium Carbonate), ruokasooda (Sodium Bicarbonate), merisuola (Maris Sal), merituulen tuoksu (Parfum, Citronellol), Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Sodium Canolate, Sodium Helianthus Annuus Sedate, Aqua. Tuotteen PH on 11.

*Gaarna-pyykkisaippua on valmistettu kasvisrasvoista. Itse pyykkisaippua ei sisällä enää rasvoja kemiallisen saippuoitumisreaktion jälkeen.

Valmistaja: Gaarna Oy, Hyvinkää

Lisätiedot

Paino 1,000 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Gaarna pyykinpesujauhe merituuli 1 kg”