Kestovanulappu 7 kpl, valkoinen

8,90 

Ekologinen vaihtoehto kertakäyttöisille vanulapuille. Valkoinen.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 220520207 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Taputapun ekologiset ja arkea ilahduttavat tuotteet valmistetaan Suomessa pieninä sarjoina zero waste -periaatteen mukaan. 

Kestovanulaput ovat ekologinen vaihtoehto kertakäyttöisille vanulapuille. Taputapun frotee-kestovanulaput ovat kaksipuoleisia: toinen puoli on froteeta ja toinen puoli flanellia. Frotee antaa kevyen kuorinnan ja puhdistaa tehokkaasti, pehmeä flanelli hellii ihoa. Molemmin puolin valkoinen kestovanulappu.

Frotee-kestovanulaput sopivat hyvin normaalille, rasvoittuvalle ja sekaiholle. Herkälle ja ohuelle iholle suosittelemme käyttämään pääosin kestovanulapun flanellipuolta. Kestovanulappuja käytetään kertakäyttöisten vanulappujen tapaan kaikessa ihon puhdistuksessa ja hoidossa joko yksinään tai puhdistusaineiden kanssa (ethän käytä kuitenkaan kynsilakanpoistoainetta tms. liuottimia). Käytön jälkeen kestovanulaput pestään koneessa muun pyykin seassa, max. 60 asteessa. Suosittelemme käyttämään pesupussia.

Kestovanulaput puhdistavat meikittömän ihon jopa pelkällä vedellä, mutta sopivat hyvin kumppaniksi erilaisille puhdistustuotteille kuten puhdistusmaidot, -voiteet, -geelit tai -saippuat sekä miselli-puhdistusvedet. Frotee puhdistaa tehokkaammin ja flanelli hellemmin. Flanellipuoli sopii myös hyvin kasvovesien levittämiseen. Kestovanulapuilla saat poistettua myös silmämeikin ilman turhaa hankausta ja venytystä (vedenkestävään meikkiin käytä sopivan puhdistusaineen kanssa).

Myydään 7 kpl pakkauksessa.

Pesu: konepesu pesupussissa max. 60 °C.

Materiaali: 100 % puuvilla

Valmistaja: Taputapu, Helsinki

Lisätiedot

Paino 0.020 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kestovanulappu 7 kpl, valkoinen”