Toimituskulut alkaen 4,99€, yli 65€ tilauksiin ilmainen toimitus!

Urbaani vegenda – Leivo vegaanisesti

29,90 

Aikaisempi alin hinta: 29,90 .

Hurmaavat Urbaani vegenda -reseptit nyt kansien välissä!

30 varastossa

Kuvaus

Kauppias suosittelee! Urbaani vegenda on jo pitkään ollut ensimmäinen osoite, johon itse hakeudun leipoessani. On unelmien täyttymys saada näitä reseptejä myös kirjan kansien väliin! Kirja on kerrassaan upea ja reseptit taattua Urbaani vegenda -tasoa!

Mietityttääkö kuinka kääretorttu leivotaan vegaanisena? Miten kananmuna korvataan leivonnassa? Entä kuinka valitaan sopiva kasvivispi? Kaipaatko keittokirjahyllyysi takuuvarmoja vegaanisia reseptejä, joiden puoleen kääntyä juhlien lähestyessä ja vieraiden saapuessa? Urbaani vegenda – Leivo vegaanisesti on vastaus näihin pohdintoihin!

Kirja on suunnattu erityisesti kotileipureille, jotka haluavat oppia leipomaan vegaanisesti. Kirjassa avataan vegaanisen leivonnan perusteet ja raaka-aineet, joten mikäli vegaaninen leipominen ei ole sinulle vielä tuttua, tulet saamaan paljon apua tästä kirjasta. Kirjan reseptit ovat helposti lähestyttäviä, ja vaikeusasteeltaan resepteistä löytyy sopivia niin aloittelijoille (mm. cookiet, piirakat, pikajäätelöt) kuin tarkempaakin työtä kaipaaville (mm. täytekakut, uunijäätelö). Kirja soveltuu myös jo pidempään vegaanista leivontaa harrastaneille, sillä se tarjoaa uusia reseptejä ja ideoita sekä vinkkejä onnistuneeseen leivontaan. Kirjan reseptinikkari Tiina Tohu pitää hurmaavan ihanaa Urbaani vegenda -sivustoa ja on työskennellyt vuosia vegaanisen leivonnan parissa kehitellen upeita leivonnaisreseptejä – tähän kirjaan on koottu parhaimmat vinkit ja reseptit!

Kirjasta löytyy yli 60 vegaanista reseptiä seuraavista kategorioista:

– Cookiet
– Makeat piirakat
– Pullat
– Leivonnaiset
– Kääretortut
– Kakut
– Täytekakut
– Jäätelöt ja jäätelökakut

Reseptien lisäksi kirjassa kerrotaan selkeästi mitä raaka-aineita vegaanisessa leivonnassa käytetään, mitä tulee ottaa huomioon raaka-aineita valitessa ja mitä leivontatarvikkeita tarvitset onnistuaksesi kirjan resepteillä.

Tekijät:
Tiina Tohu (reseptit)
Satu Hietanen (valokuvat)
Eveliina Muotkavaara (kuvitus)

Kirja on kovakantinen.
176 sivua.

Julkaisuvuosi: 2023

Kustantaja: Tammi

Lisätiedot

Tilaa Vegekaupan uutiskirje!

Inspiraatiota, tietoa, uutuuksia, tarjouksia – tätä kaikkea saat kun tilaat uutiskirjeemme.