Kuvaus
Varastontäydennystä tulossa viikolla 50!
750 g pussi gluteenijauhoa seitanin valmistamiseen. Käytä seitanin tekemiseen sellaisenaan mausteiden kanssa, tai lisää joukkoon kikhernejauhoja mureamman lopputuloksen saamiseksi.
Gluteenijauho valmistetaan erottamalla vehnästä sen proteiinipitoinen osa eli gluteeni. Gluteenijauho sisältää runsaasti proteiinia ja vain vähän hiilihydraatteja. Seitanin valmistamisen lisäksi gluteenijauhoa voi käyttää jauhonparanteena myös runsaasti sitkoa kaipaaviin leivonnaisiin.
Katso helppo seitanin valmistusohje Chocochili-blogista!
Ainesosat: vehnägluteeni
Ravintosisältö / 100 g:
Energiaa 1573 kJ / 376 kcal
Rasvaa 4,0 g
/josta tyydyttynyttä 0,4 g
Hiilihydraatteja 9,1 g
/josta sokereita <0,1 g
Proteiinia 76 g
Suolaa 0,25 g
Valmistaja: Vantastic Foods, Saksa