Kuvaus
Riittoisa pussi gluteenijauhoa seitanin valmistamiseen. Käytä gluteenijauhoa seitanin tekemiseen sellaisenaan mausteiden kanssa, tai lisää joukkoon kikhernejauhoja mureamman lopputuloksen saamiseksi. Uudelleensuljettava pussi.
Gluteenijauho valmistetaan erottamalla vehnästä sen proteiinipitoinen osa, eli gluteeni. Gluteenijauho sisältää runsaasti proteiinia ja vain vähän hiilihydraatteja. Seitanin valmistamisen lisäksi gluteenijauhoa voi käyttää jauhonparanteena myös runsaasti sitkoa kaipaaviin leivonnaisiin.
Katso helppo seitanin valmistusohje Chocochili-blogista.
Ainesosat: vehnägluteeni
Ravintosisältö / 100g:
Energiaa 1675 kJ / 400 kcal
Proteiinia 79 g
Rasvaa 5 g
/josta tyydyttynyttä 1 g
Ravintokuitua 1 g
Hiilihydraatteja 8,1 g
/josta sokereita 1 g
Suolaa 0,125 g
Alkuperämaa: Liettua
Valmistaja: Organic Health, Tampere