Toimitusehdot

 

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä


Toimitamme tuotteita tällä hetkellä ainoastaan Suomeen. 

 

Toimituskulut

 • Nouto Turun Vegekaupasta 0€
 • Nouto Helsingin Vegekaupasta 5€
 • Nouto Tampereen Vegekaupasta 5€
 • Matkahuolto 4,99€
 • Posti 5,99€
 • Postiennakko 11€
 • Matkahuollon kotiinkuljetus 14,50€ 
 • Yli 65 euron tilaukset toimitamme postimaksutta (ei koske kotiinkuljetuksia)

 

Toimitusajat

Valmiiden tilausten käsittelyaika on keskimäärin 2-5 päivää tilausvahvistuksen lähettämisestä. Pyrimme lähettämään tilaukset 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen jättämisestä. Toisinaan pakettien lähettämisessä voi olla pientä viivettä tilausten määrästä sekä tilattujen tuotteiden määrästä riippuen. Kuljetusaika riippuu valitusta toimitustavasta. 

Erityistapauksissa tuotteet voi saada hyvinkin nopeasti, mutta tällöin kannattaa ottaa meihin yhteyttä puhelimitse.

Verkkokaupassa näkyvät tuotteiden varastosaldot voivat poiketa todellisista varastosaldoista, jolloin asiakas saattaa ostaa tuotteita, joita ei varastossa todellisuudessa ole. Tällöin Turun Kasvisruokakauppa Oy ottaa yhteyttä asiakkaaseen ja asiakkaan kanssa sovitaan mitä tilauksen kanssa tehdään. Asiakas voi valita, että:

 • tilaus lähetetään ilman puuttuvia tuotteita ja tilauksesta pois jääneiden tuotteiden arvo hyvitetään asiakkaalle
 • tilaukseen laitetaan tilalle jokin toinen tuote
 • odotetaan tuotteiden saapumista varastoon ja lähetetään koko tilaus asiakkaalle tämän jälkeen
 • tai tilaus perutaan.

Mikäli asiakas valitsee tilauksen lähetettäväksi ilman loppuneita tuotteita, ja tilauksen euromääräinen loppusumma jää tämän vuoksi alle määritellyn ilmaisen toimituksen euromääräisen rajan, lähetetään tilaus asiakkaalle ilman toimituskuluja. Jos asiakas valitsee odottaa tuotteiden saapumista varastoon, sovitaan asiakkaan kanssa yhdessä kuinka kauan puuttuvia tuotteita odotetaan, minkä jälkeen asiakas voi valita haluaako hän tilauksen lähetettävän ilman puuttuvia tuotteita, odottaa edelleen puuttuvien tuotteiden saapumista vai perua tilauksen.

 

Maksuehdot

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksutapoina toimii tällä hetkellä

 • Verkkopankki
 • Klarna Checkout (lasku, erämaksu, tili)
 • Paytrail
 • Debit-kortit
 • Luottokortit

 

Peruutukset ja palautukset

Palautukset:

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Jos haluat tehdä palautuksen, niin ota yhteyttä asikaspalveluumme kirjallisesti sähköpostilla verkkokauppa(ät)vegekauppa.fi tai kirjeellä.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä vialliset tuotteet:

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi asiakaspalveluumme kirjallisesti sähköpostilla verkkokauppa(ät)vegekauppa.fi tai kirjeellä.

Ilmoitathan virheellisestä tuotteesta tai puuttuvasta toimituksesta 14 vrk:n sisällä. 

Noutamattomat tuotteet:

Posti ja Matkahuolto ilmoittavat asiakkaalle sähköpostilla tai tekstiviestillä, kun tuotteet ovat noudettavissa toimipisteestä. Mikäli paketteja ei noudeta toimipisteestä ilmoitettuun aikaan mennessä, Vegekauppa ei ole vastuussa pakettien uudelleenlähettämisen kustannuksista. Mikäli asiakas on antanut väärät yhteystiedot eikä saapumisilmoitus tule perille, vastaa asiakas itse paketin uudelleenlähettämiskustannuksista myös tässä tapauksessa. Mikäli paketti palautuu meille noutamattomana eikä asiakas halua tuotteita lähetettävän uudelleen, emme hyvitä toimituskustannuksia. 

 

Vastuuvapaus

Kaikki tuotteemme ovat ruoka-aineita, ravintolisiä hygienia- tai kosmetiikkatuotteita. Tuotteitamme ei ole tarkoitettu sairauksien hoitoon. Käytä tuotteita vain ohjeiden mukaisesti ja kysy lääkäriltäsi tuotteiden sopivuudesta itsellesi. Älä ylitä annostusta. Vegekauppa ei ole vastuussa, jos tuotteet aiheuttavat terveysongelmia väärinkäytösten takia.

Urheilulisäravinteita ei ole tarkoitettu lapsille! Kaikkien tuotteiden saantisuositukset koskevat aikuisia mikäli ei toisin mainita.

 

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Turun Kasvisruokakauppa Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.